Ny podd: Hur ska företagen kommunicera utan fysiska möten?

I ett svep förändrades allt! 

För företag och organisationer har det fysiska mötet har alltid varit själva kärnan i all kommunikation, både med medarbetare och med affärspartners. Kickoffen, den årliga konferensen, säljmötet – Almedalen ska vi inte prata om!

Och plötsligt kan vi inte ses på det sättet längre. Hur gör vi då? 

I podden Back to Business tänker jag fördjupa mig i vilka alternativen är för företag och organisationer som vill kunna nå ut till stora grupper av medarbetare eller affärspartners, utan att samla alla fysiskt i samma rum.

Och det finns lösningar som funkar! Det kan faktiskt till och med bli bättre! 

För att ta reda på mer om detta ska jag samtala med duktiga människor i mitt nätverk som vet hur man kan göra: Hur man når ut genom en liten bildskärm. Hur man behåller en publik som kan byta kanal med en enkel knapptryckning. Eller hur man engagerar en publik som med ett enkelt musklick kan muta ditt ljud och istället börja svara på mailen.

Om det är nåt som intresserar dig så hoppas jag du lyssnar. Och om du själv har tankar eller tips i frågan så vill jag att du hör av dig – skriv en kommentar eller skicka mig ett mail på marius@fascinera.se.

Så jag säger välkommen till min podd. Den heter Back to Business, och den har premiär inom kort!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.