Budskapskollen är till för dig som vill vässa budskapet i ditt event, såväl innehållsmässigt som formmässigt. Hur gör du så programmet blir mer spännande och engagerande? Hur överraskar du deltagarna så de går därifrån med en riktig wow-känsla? Hur ser du till att de verkligen lyssnar och tar till sig ditt budskap?

All eventkommunikation, precis som all annan kommunikation, börjar med att besvara två frågor: Vilken är målgruppen, och vilken effekt vill du uppnå? Med utgångspunkt i företagets/organisationens befintliga kommunikation får du hjälp att forma ett koncept – en bärande vision – för ditt evenemang, och ett innehållssynopsis som tydligt sammanfattar det centrala innehållet.

Vad vill du att deltagarna ska inse? Vad vill du att de ska känna? Och vad vill du att de ska göra efteråt för att du verkligen ska kunna säga att du lyckats med ditt evenemang?

Budskapskollen innehåller följande delar:

  • Ett första arbetsmöte med fokus på målgrupp och innehåll. Vilka delar bör finnas med? Vilka medverkande kan tänkas passa? Hur strukturerar du upp innehållet så det blir spännande och engagerande?
  • I arbetsmöte två fokuserar vi på tilltal, visualitet och form: Hur klär du evenemanget för att engagera och överraska målgruppen känslomässigt? Vilken sorts lokal, hur kan du överraska, hur kan du aktivera publiken?
  • Resultatet från de två mötena blir ett budskapssynopsis som sammanfattar de bärande rubrikerna i innehållet, och en konceptbeskrivning med moodboard som kan kommuniceras med formgivare såsom grafiker och scenograf.

Med Budskapskollen får du alltså – för ett lågt fast pris – verktygen och hjälpen du behöver för att själv forma budskapet för ditt evenemang, såväl innehållsmässigt som formmässigt.

Om du helt vill slippa bekymren med att skapa körschema, skriva programledarmanus, samordna innehåll med alla medverkande, handla upp och arbetsleda scenograf och grafiker etc – då kan du istället anlita oss som eventproducent. Då ingår dessutom talarträning och regi på plats – extra bra för dig som vill hjälpa dina talare att verkligen känna sig trygga och glänsa på scenen!

Tycker du detta låter intressant? Hör av dig nu på 08-411 58 00.