Är du ansvarig för firmans årliga temadag, kick-off eller konferens? Ska du hålla i organisationens medlemsträff, branschdag eller framtidsforum? Det är mycket att tänka på när man ska arrangera ett evenemang. Men nu finns hjälp att få – vare sig du tänker anlita en eventbyrå eller organisera allt “in-house”!

Jag kallar det Eventkollen – tjänsten för företag och organisationer som vill göra bättre event – med eller utan eventbyrå!

Receptet för att du ska få ett bättre evenemang är egentligen enkelt: Det handlar om att se till att du inte drunknar i alla detaljer och fastnar i saker du egentligen inte ska hålla på med! Med eventkollen blir de svåraste bitarna mycket enklare, och du får tid över till att verkligen fokusera på att helheten ska bli bra!

Eventkollen består av fyra färdiga paket till fast pris, och du väljer själv vilken eller vilka du verkligen behöver. Behöver du sedan mer hjälp fixar jag förstås även det!

  • Budskapskollen är till för dig som vill vässa budskapet i ditt event, såväl innehållsmässigt, som formmässigt. Hur gör du så programmet blir mer spännande och engagerande? Hur överraskar du deltagarna så de går därifrån med en riktig wow-känsla? Hur ser du till att de verkligen lyssnar och tar till sig ditt budskap?
  • Talarkollen är för dig som vill hjälpa dina talare att verkligen känna sig trygga och glänsa på scenen. Coachning, “tvättning” av manus, återkoppling på bildstöd, talarträning och regi på plats ingår.
  • Produktionskollen är till för dig som vill ha hjälp med att styra upp allt det praktiska kring eventproduktionen: Lokal, teknik, mat, deltagarhantering etc. Planeringsmöte, produktionsmöte, mallar för alla dokument som behövs, och självklart ingår ett utvärderingsmöte  i paketet.
  • Efterkollen är för dig som vill ha en bättre uppföljning av ditt arrangemang. Vi går igenom alla delarna av projektet: Uppfyllde programinnehållet dina förväntningar; kom rätt publik och tog de till sig ditt budskap; hur fungerade arbetet bakom kulisserna, och vad kan vi lära oss till nästa gång?

Eventkollen funkar för såväl stora som små evenemang, vare sig du tänker anlita en eventbyrå eller vill organisera det mesta själv.

VIll du veta mer om hur jag på ett snabbt och enkelt sätt kan hjälpa dig med att göra ditt evenemang bättre och låta dig fokusera mer på det viktigaste? Slå mig en signal idag på 08-411 58 00!