Talarkollen är för dig som vill hjälpa dina talare att verkligen känna sig trygga och glänsa på scenen. Coachning, “tvättning” av manus, återkoppling på bildstöd, talarträning och regi på plats ingår.

Få saker är så underskattade som värdet av att coacha de som ska framträda på scenen under ett evenemang. Även våra allra duktigaste programledare vet hur värdefullt det är att få vederhäftig återkoppling på sitt framträdande. För medverkande som inte har det som yrke att stå på scen är det helt ovärderligt! Att förbereda dina talare ordentligt – med talarträning i förväg och registöd under repetitioner på plats – kan ha en helt avgörande betydelse för hur väl ditt event lyckas!

I Talarkollen ingår:

  • Ett första möte med genomgång av upplägget. Beroende på förutsättningarna får talaren handfasta tips om hur man förbereder sitt framträdande, vad man kan tänka på när man skriver sitt manus, hur man kan använda bildstöd, och hur man kan aktivera sin publik.
  • “Tvättning” av manus och återkoppling på bildstöd.
  • Manusgenomgång och talarträning ca en vecka innan evenemanget. Hur kan man jobba med manuskort, hur formulerar man sig för att får bättre svar när man leder ett samtal, hur lägger man upp sin presentation så publiken sitter naglad från början till slut?
  • Registöd under repetition på scenen inför evenemanget.

Med Talarkollen får alltså dina medverkande den hjälp de behöver för att känna sig trygga och verkligen glänsa på scenen. Allt detta till ett fast pris.

Talarkollen är individanpassad, och är en ovärderlig hjälp för såväl ovana som ytterst erfarna talare/programledare/medverkande. Tjänsten är främst tänkt för medverkande som ska leda hela eller delar av ett möte, en konferens eller ett seminarium, eller talare som ska hålla ett längre anförande/keynote eller facilitera en workshop.

Vill du att dina talare ska glänsa på scenen?
Ring nu på 08-411 58 00.