Basic TV utvecklar ”På Landet”

Den 4-6 juni nästa år blir Skaraborg och Axevallatravets arenaområde centrum för företagande på landsbygden, travsport och nationaldagsfirande. Allt inom ramen för ”På landet”, Sveriges största landsbygdsutställning i konsumentvänligt festivalformat.

Bakom satsningen på en landsbygdsfestival av nationellt snitt står Hushållningssällskapet Skaraborg och Västergötlands travsällskap. Basic TV har fått förtroendet att hjälpa till att utveckla evenemanget.

”På landet” blir ett nationellt evenemang med både bredd och spets, med underhållning, utställningar och seminarier. Syftet är att positionera och manifestera Skaraborg som Sveriges landsbygdshjärta, och att skapa ett modernt forum för föreläsningar, politik och diskussion kring frågor som rör landsbygden och dess resurser. Om allt går i lås hålls den första partiledardebatten i nästa års valrörelse just i samband med landsbygdsfestivalen.

Läs mer på Hushållningssälskapets hemsida.

%d bloggare gillar detta: