På landet – framtidsforum

Fascinera Web Event & TV står som eventproducenter för På landet – Framtidsforum, en heldagskonferens om landsbygdens framtid, med bland andra Jordbruksministern och Infrastrukturministern på talarlistan. Debatten har redan påbörjats på framtidensland.se, ett debattforum på nätet som också drivs av Fascinera.

Framtidsforum arrangeras av Hushållningssällskapet i Skaraborg i samarbete med Västergötlands Travsällskap, och går av stapeln på Axevallas Travbana 4 juni 2010. Det blir ett modernt forum för politik, debatt och diskussion för politiker, sakkunniga, debattörer, företagare och branschorganisationer från hela Sverige.

Debatten delas upp i fem samtidiga seminariespår:

  • Matföretagande på landsbygden
  • Framtidens landsbygd
  • Framtidens lantbruk
  • Bioenergi
  • Turismutveckling på landsbygd

Redan nu följer vi debatten kring landsbygdens utveckling genom den nystartade debattsajten Framtidens Land. Sidan som drivs med stöd från På Landet och Landsbygdsnätverket ska vara ett opartiskt, redaktörsdrivet forum för en levande debatt kring landsbygdens frågor. Framtidens land kan du även följa på Twitter.

%d bloggare gillar detta: