På Landet – Framtidsforum

Från jordbruksministern till LRF:s ordförande, från Martit Paulsen till stjärnkrögaren Per Bengtsson, det var tätt mellan de namnkunniga talarna vid Hushållningssällskapets konferens ”På Landet – Framtidsforum” på Axevalla utanför Skara 4 juni. En exklusiv skara på drygt 200 beslutsfattare och tjänstemän från myndigheter organisationer och näringsliv fick välja bland 17 seminarier under en späckad dag som avslutades med en debatt under ledning av K-G Bergström.

Fascinera var inne i planeringsprocessen redan mycket tidigt, och hade det övergripande ansvaret för utformningen av programmet, urval av moderatorer och medverkande, samt planering och genomförande av det praktiska. Fascinera skapade även seminariets webbplats framtidensland.se/forum, där du kan läsa mer om seminariet.

Onlineutvärderingen efter seminariet visade mycket goda resultat: Tre av fyra deltagare gav arrangemanget betyget 4 eller 5 på en femgradig skala.

%d bloggare gillar detta: