Galorna dominerar hösten på Fascinera

Galorna går slag i slag för oss på Fascinera den här hösten. Det handlar om TV, om tidskrifter och om böcker, och det spänner från interna branschevenemang till direktsänd tv-gala.

Först ut är TV-galan Kristallen som visserligen produceras av Mastiff Television, men där Fascineras Marius Bratten är producent. Kristallen som ju varvar mellan de deltagande tv-kanalerna sänds i år i TV4, och går av stapeln den 3 september på Annexet i Globen.

Den 20 oktober är det sedan dags för en premiär för oss, då det är första gången som Fascinera fått förtroendet att producera Tidskriftsdagen på Cirkus. Tidskriftsbranschens årliga evenemang består i en eftermiddag med seminarier om branschens framtidsfrågor, följt av en gala där man delar ut priser till Årets Tidskrifter.

Med en månad kvar till jul blir det sedan tredje året i rad som Fascinera producerar Augustprisgalan i Stockholm Konserthus. Traditionsenligt skall Sveriges mest prestigefulla litteraturpris näst Nobelpriset delas ut i kategorierna barn- och ungdom, fack- och skönlitteratur. Vi kan redan nu utlova en rad nyheter i årets gala, men vad de är, det ska förstås vara en överraskning.

%d bloggare gillar detta: