Tidskriftsdagen utvecklas vidare med Fascinera

Sveriges Tidskrifter har utsett Fascinera till producenter av Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan 2011 – 2013. Samtidigt har man beslutat sig för att flytta evenemanget till den nya anläggningen Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.

Tidskriftsdagen är en av årets höjdpunkter för hela tidskriftsbranschen, med seminarier, fest och utdelning av Tidskriftspriset. Förra året höjde vi galafaktorn på Tidskriftsdagen med orkester och artister. I år blir det ännu större förändringar när både galan och seminarierna efter många år på Cirkus flyttar till den helt nya kongressanläggningen Waterfront, mitt i Stockholm.

– Tidskriftsdagen är vårt viktigaste arrangemang, och därför känns det väldigt roligt att nu kunna satsa långsiktigt tillsammans med Fascinera, berättar Sveriges Tidskrifters vd Kerstin Neld.

– Med sin bakgrund från stora tv-produktioner som Melodifestivalen och galor som Augustpriset har Fascinera både kompetensen och kreativiteten att utveckla evenemanget till nya höjder. Detta visade Fascinera redan 2010 då de tillförde flera nya grepp som höjde glansen på Tidskriftsgalan.

Inför 2011 års Tidskriftsdag och gala byter vi också lokal. Ny plats blir Stockholm Waterfront mitt emot Stadshuset. Skälet till bytet är för att vi de senaste åren fått tacka nej till så många p.g.a för liten lokal, förklarar man på Sveriges Tidskrifter. Waterfront tar över 750 personer med sittande galamiddag.

%d bloggare gillar detta: