Cissi och Henrik leder Tidskriftsdagen

Sveriges Tidskrifter har utsett publishern Cissi Elwin Frenkel och medieentreprenören Henrik Frenkel till programledare för Tidskriftsdagen 2011. Henrik Frenkel kommer dessutom att vara redaktör för seminarieprogrammet.

”Vi är otroligt glada över att Cissi och Henrik – två välkända profiler med stor kunskap om vår bransch – kommer att leda vårt största evenemang under året”, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter.

Både Cissi Elwin Frenkel och Henrik Frenkel har varit programledare för Tidskriftsdagen tidigare. Cissi ihop med sin parhäst från TV-programmet Bullen, Martin Timell. Henrik ledde evenemanget för snart 10 år sedan tillsammans med Amelia Adamo.

Cissi Elwin Frenkel är sedan några månader tillbaka ny publisher på tidningen Chef, efter fyra år som vd på Svenska Filminstitutet. Dessförinnan var hon bl a chefredaktör på Icakuriren och producent och programledare på Sveriges Television.

”Det är så enormt roligt att vara tillbaka i Tidskriftsvärlden. Det här är en bransch där mycket händer just nu och det ska bli spännande att få prata framtid, affärer, drömmar, idéer, magplask och succéer med några av branschens skarpaste”, säger Cissi Elwin Frenkel.

Henrik Frenkel har jobbat med tidskrifter i över 30 år, bl a som chefredaktör på Veckans affärer och publisher på tidningen Chef. Idag är han styrelseproffs och leder flera stora evenemang. Nu senast var han redaktör och programledare för Stora Annonsördagen.

”Jag har alltid älskat att jobba med tidskrifter. Vår bransch står idag inför otroliga förändringar och utmaningar. Det ska vi spegla på Tidskriftsdagen”, säger Henrik Frenkel.

Under Tidskriftsdagen 2011, som går av stapeln den 9 november i Waterfront Congress Centre, delas det som vanligt ut ett tiotal priser i klasser som Årets Tidskrift, Årets Journalist, m fl. Nytt för i år är bl a priset till Årets Mediechef.

Tidskriftsdagen 2011 produceras – liksom förra året – av Fascinera, med ägaren Marius Bratten som producent. Evenemanget brukar dra 500-600 deltagare från tidskriftsbranschen.

 

%d bloggare gillar detta: