Sissela Kyle och Per Morberg bland höjdpunkterna på Tidskriftsdagen

Det var tätt bland de namnkunniga deltagarna på scenen när Tidskriftsdagen för första gången genomfördes på Stockholm Waterfront.

Från skådespelaren och tidskrifts/tv-profilen Per Morberg till kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth, redan på eftermiddagens seminarier raddades profilerna upp på tidskriftsbranschens årliga branschdag. Tidskriftsentreprenören Henrik Frenkel hade förberett ett späckat program för seminarierna, med frågor som ”Dags att outsourca journalistiken?” till ”Läge att släcka ner webben?”. Modererade seminarierna gjorde Henrik tillsammans med Cissi Elwin Frenkel, tidigare vd på Svenska Filminstitutet och nytillträdd publisher på tidningen Chef.

Cissi och Henrik ledde även kvällens galamiddag med utdelning av årets Tidskriftspriser, en gala som inte heller den saknade stjärngalns: Bland prisutdelarna fanns Lars Adaktusson, Alexandra Pascalidou och Robert Aschberg, och Sissela Kyle stod för underhållningen tillsammans med Trombo Combo Cocktail Orchestra – en orkester som bara en månad senare stod för underhållningen på självaste Nobelfesten.

%d bloggare gillar detta: