Nya augustpriset.se – en guldgruva för bokälskare

Inför Augustgalan 2012 lanserade Förläggareföreninge en helt omgjord sajt för Augustpriset, och det var till stora delar Fascinera som bidrog med innehållet till den fullmatade sajten.

Förutom all bakgrundsinformation om priset, inklusive en sökbar databas över alla nominerade och vinnare genom åren, innehåller sajten intervjuer med tidigare vinnare och nästan alla årets nominerade författare – mycket i form av filmat material. Sedan galan kan man även se klipp från prisutdelningen och intervjuer med vinnarna, och man kan förstås se de tv-program om alla de nominerad böckerna som Fascinera producerat för visning på TV4. Även flera av artiklarna som producerats för Tidningen August finns att läsa på sajten.

Parallellt med det omfattande arbetet med att ta fram innehåll till sajten bidrog Fascinera också med innehåll till Augustprisets nya Facebook-sida och till Twitter-kontot @augustpriset.

%d bloggare gillar detta: