Succé för Gina Dirawi på Tidskriftsgalan 2012

Hyllade Gina Dirawi gjorde stor succé som konferencier för Tidskriftsgalan 2012. Hon höll i trådarna tillsammans med galans stjärn-DJ Peter Siepen, och presenterade i rask takt gräddan av Sveriges mediechefer som utdelare av Tidskriftsbranschens finaste priser. Jan Helin, Eva Hamilton, Erik Fichtelius, Lena K Samuelsson och Amelia Adamo delade ut totalt 13 priser under kvällen, med ytterligare två delades ut tidigare under dagen.
Det var andra gången Tidskriftsdagen gick av stapeln på Stockholm Waterfront och intresset var större än någonsin. Ett spännande seminarieprogram under eftermiddagen kröntes som traditionen bjuder av en glamourös och festlig galamiddag på kvällen. För Fascineras del var det tredje gången vi hade nöjet att producera hela evenemanget, och det är redan klart att vi ska göra det igen 2013.

gina-o-peter

%d bloggare gillar detta: