Späckad tidning presenterade årets Augustböcker

I vår iver att ständigt utveckla Augustpriset kunde vi hösten 2012 för första gången stolt visa upp en helt egen tidning som presenterade alla de nominerade böckerna till Augustpriset. Tidningen distribuerades till Svenska Dagbladets 490 000 läsare veckan innan Augustgalan, och gick även ut till alla landets bokhandlare.

Bilagan som producerades av MDG under redaktionellt överinseende av Fascinera var spängfylld med läslust och innehöll bland annat intervjuer med tidigare vinnare och presentationer av alla de nominerad böckerna. Årets Konferencier Daniel Sjölin prydde omslaget, och han skrev även en egen krönika i tidningen under rubriken ”Från August till Zlatan”.

Ett svar till ”Späckad tidning presenterade årets Augustböcker”

  1. […] som Fascinera producerat för visning på TV4. Även flera av artiklarna som producerats för Tidningen August finns att läsa på […]

    Gilla

%d bloggare gillar detta: