De har nominerats till Änglamarkspriset

Fascinera har producerat filmerna som presenterar de fyra finalisterna till Änglamarkspriset. De fyra är musikfestivalen Way Out West, cafékedjan Barista, kostcheferna i grundskolan i Örebro, och den bön-baserade köttersättningen Beat.

Det är en jury bestående bland annat av representanter för familjerna till Hasse Alfredson, Tage Danielsson och Sven-Bertil Taube som utsett de fyra finalisterna från en lista med kandidater som nominerats av besökarna på coop.se.

För första gången är det dock allmänheten som ska utse vinnaren. Det sker genom en omröstning på coop.se/anglamarkspriset, och det är alltså där man kan se de fyra presentationsfilmerna som Fascinera har producerat tillsammans med våra ständige samarbetspartner Edinim.

Änglamarkspriset är Coops fina hållbarhetspris som delats ut sedan 2002. Priset delas i år ut på Skansen 1 september.

%d bloggare gillar detta: