Mark Levengood leder Änglamarksgalan 2013

Coop och Konsumentföreningen Stockholm slår på stort när Änglamarkspriset ska delas ut i år. Priset ska för första gången delas ut inför en riktigt stor publik, 15 000 personer samlade på Skansen för Konsumentföreningen Stockholms årliga Familjedag. Konferencier är Mark Levengood, och Fascineras Marius Bratten är producent.

Änglamarkspriset är Coop:s fina hållbarhetspris som delas ut varje år till någon person, organisation, företag eller liknande som gjort en särskilt viktig insats för en mer hållbar utveckling av samhället. Priset som är på 100 000 kronor har delats ut varje år sedan 2002, men i år är alltså första gången som det delas ut inför en riktigt stor publik.

För det ändamålet har man valt att delat ut det på Sollidenscenen på Skansen under konsumentföreningen Stockholms stora årliga familjedag, som i år infaller 1 september.

För scenunderhållningen står stjärnskottet Zara Larsson, och barnfavoriterna Bröderna Lindgren, Tobbe Trollkarl och Markoolio.

%d bloggare gillar detta: