25 000 på Skansen när Änglamarkspriset delades ut

Det blev braksuccé och publikrekord med hela 25 000 personer samlade på Skansen för Konsumentföreningen Stockholms årliga Familjedag. Det var första gången Änglamarkspriset delades ut inför en så stor publik, och Fascineras Marius Bratten och Kimberly Mattsson höll i galaföreställningen på Sollidens scen. Vinnare blev grundarna av Barista Fair Trade Coffee.

Publikrekord med 25 000 på Skansen. Foto: Frida Ström.
Publikrekord med 25 000 på Skansen. Foto: Frida Ström.

Änglamarkspriset är Coop:s fina hållbarhetspris som delas ut varje år till någon person, organisation, företag eller liknande som gjort en särskilt viktig insats för en mer hållbar utveckling av samhället. Priset som är på 100 000 kronor har delats ut varje år sedan 2002, men i år var alltså första gången som det delades ut inför en riktigt stor publik.

Mark Levengood var konferencier för Änglamarksgalan 2013. Foto: Frida Ström.
Mark Levengood var konferencier för Änglamarksgalan 2013. Foto: Frida Ström.

För scenunderhållningen stod stjärnskottet Zara Larsson, och barnfavoriterna Bröderna Lindgren, Tobbe Trollkarl och Markoolio. Konferencier var Mark Levengood.

%d bloggare gillar detta: