Nalen ny ram när Augustprisets nominerade presenterades

Augustpriset fortsätter att utvecklas, och lite extra roligt var det att detta jubileumsår kunna arrangera presskonferensen då årets nominerade böcker tillkännages i en större och festligare lokal.

Valet föll på Nalen i Stockholm, en anrik lokal med mycket historia. Konferencier för presskonferensen var traditionsenligt samme som för själva galan, i år skådespelaren Eva Röse, och det var första året som Fascinera hade helhetsansvaret för presskonferensen.

Presskonferensen direktsändes via webb-tv på såväl Augustprisets hemsida som i alla de större nyhetsmediernas hemsidor. Totalt var det därmed flera tusen personer som följde evenemanget när det gick av stapeln 21 oktober.

Du kan se alla bilderna från presskonferensen på vår Facebooksida!

%d bloggare gillar detta: