Pops och Billgren i festlig final för Tidskriftsdagen

Mediesveriges bästa gala! Ja, det var ett av betygen när portarna gick igen efter Tidskriftsdagen på Waterfront 14 november.

När fyrfaldigt Kristallen-belönade programledaren André Pops entrade Waterfronts scen tillsammans med kvällens DJ, vintageexperten Elsa Billgren var det kulmen på ännu en framgångsrik Tidskriftsdag. Branschdagen befäster alltmer in plats som tidskriftssveriges viktigaste evenemang, och det var i år fjärde gången som Fascinera stod bakom produktionen.

Sveriges Tidskrifters VD Kerstin Neld var mycket glad att André Pops ville leda Tidskriftsgalan:

– André Pops är den perfekta programledaren. Han har gedigen erfarenhet av att leda stora evenemang och har jobbat mycket med direktsänd tv. Tidskriftsgalan har växt och blivit större för varje år. Det känns tryggt att ha en så rutinerad programledare för vår gala, säger Kerstin Neld.

Du kan se alla bilderna från Tidsriftsgalan på vår Facebooksida!

%d bloggare gillar detta: