Fascinera kraftsamlar inför hösten

På Fascinera välkomnar vi i dagarna två nya medarbetare: Alexandra Wanngård är ny projektkoordinator och Katarina Hillelson ny projektledare på bolaget.

– Vi är otroligt stolta och glada över att få hit två så duktiga och härliga medarbetare, säger Marius Bratten, Fascineras vd. Katarina och Alexandra blir två av våra nyckelpersoner när vi nu laddar upp för höstens stora projekt, Augustpriset och Tidskriftsdagen.

Katarina Hillelson är en av tv-branschens mest etablerade projektledare. Katarina har tidigare arbetat på såväl Strix som Meter Television och Nordisk Film TV med produktioner som Kristallen, Arga Snickaren, Fuskbyggarna och Maestro. Närmast kommer Katarina från produktionsbolaget Knakelibrak där hon bl a var med och startade upp Fjäderholmsscenen.

Alexandra Wanngård arbetar bl a med management, bokning, promotion och artistutveckling i det egna bolaget Wanngård Produktion, och har en bakgrund från bl a Stockholms Kulturfestival, Peace and Love och Getaway Rock.

%d bloggare gillar detta: