Om oss

I över tio år har Fascinera varit verksamt som produktionsbolag för event och television, men bakom finns över 25 års erfarenhet som producenter av även mycket stora evenemang och tv-program. Från Melodifestivalen till Augustpriset, vi vet hur man fångar publiken.

Vad är hemligheten bakom ett lyckat event eller ett bra tv-program? Det krävs en kreativ idé, hårt arbete och proffsiga medarbetare förstås. Men hemligheten ligger i det lilla extra: Förmågan att Fascinera.

Kvalificerad kommunikation kräver kreativitet och kompetens.

Kreativiteten ligger i konsten att förvandla ett kommunikationsbehov till en spännande, rolig, överraskande kommunikationslösning. Det kan vi hjälpa dig med.

Kompetensen behövs för att planera och organisera in i minsta detalj. Att anlita de duktigaste medarbetarna, de mest spännande medverkande. Och att tänka på allt en gång till. Det kan vi göra för dig.

Men framför allt kan vi bidra med vår talang: Vi vet hur man åstadkommer det mystiska, nästan magiska som uppstår när allting stämmer och känslorna väcks. Det är det vi menar med att Fascinera.

Så om du vill veta hur vi kan få ditt evenemang att bli riktigt fascinerande – tveka inte att slå oss en signal!

Marius Bratten var bilproducent för Eurovision Song Contest i Stockholm 2000, i Tallinn 2002 och producent för ESC i Riga 2003.
Marius Bratten var bilproducent för Eurovision Song Contest i Stockholm 2000, i Tallinn 2002 och producent för ESC i Riga 2003.
%d bloggare gillar detta: